Streetdance & Breakdance

Bij Stichting Jeugdbelangen dansen de street- & breakdancers op eigentijdse mixen onder begeleiding van gemotiveerde en enthousiaste docenten. De lessen worden wekelijks gegeven in de Hazenkamp en duren 45 minuten. 

Streetdance

Onder leiding van vier gemotiveerde, enthousiaste docenten oefen je elke week, samen met je eigen groepje, aan een eigentijdse choreografie. 
Je mag al komen dansen vanaf groep 1 van de basisschool. Deze kleine dansers dansen in onze Streetdance Mini groepen. Vanaf groep 3 sluit je aan bij de Streetdance groepen.

Enthousiast? Kom ook gezellig dansen.

Of volg eerst een proefles

Benieuwd naar de foto’s van het laatste optreden?

Breakdance

Breakdance is een coole manier van dansen en het laten zien van spectaculaire moves op echte breakdance-muziek. Tijdens deze moves wordt er natuurlijk volop gebattled. Aanmoediging en improvisatie staan hierbij centraal. De dansers krijgen les van onze enthousiaste docent Maurice.

Breakdance is voor kinderen vanaf groep 3 van de basisschool t/m 15 jaar.

Enthousiast? Doe gezellig mee.

Of volg eerst een proefles

Benieuwd naar de foto’s van het laatste optreden?

Docenten

Marli

dansdocent Streetdance & STreetdance mini

Hoi allemaal! Mijn naam is Marli. Ik ben 20 jaar en woon in Nuland. Na 10 jaar zelf gedanst te hebben, (onder andere ook bij Stichting Jeugdbelangen), was het tijd voor iets anders. Het is inmiddels al mijn 4de jaar als dansdocent bij Stichting Jeugdbelangen. Ik doe dit met erg veel plezier en energie. Ik vind het belangrijk dat dansles voor iedereen leuk is!
Naast dansles geven, ben ik ook veel te vinden op het korfbalveld. Hier speel ik in de selectie en geef ik training. Verder doe ik graag leuke dingen met vriendinnen in het weekend. Zelf zit ik ook nog op school, ik studeer HBO verpleegkunde in Den Bosch.
Ik hoop jullie snel een keertje te zien in een van mijn lessen!

Meike

DANSDOCENT STREETDANCE & STREETDANCE MINI

Hoi allemaal, ik ben Meike van der Biezen, ben 18 jaar en woon al heel mijn leven in Nuland. Op mijn 6de ben ik begonnen met dansen bij Stichting Jeugdbelangen en dans nog steeds elke maandagavond met veel plezier. Ik studeer fysiotherapie aan de HAN in Nijmegen en zit daar nu in mijn 2de jaar. Ik vind het super leuk om de kinderen les te geven en doe dit ook altijd met mega veel plezier. 

Kim

dansdocent streetdance

Hoi, ik ben Kim Hanegraaf. Ik ben 18 jaar oud en ik woon in Nuland. Ik geef al 3 jaar met veel plezier dansles bij Stichting Jeugdbelangen Nuland. Zelf dans ik al bijna 14 jaar waarvan 10 jaar bij Stichting Jeugdbelangen was. Het allerleukste van dansles geven vind ik dat we veel plezier kunnen hebben maar ook dingen kunnen leren. Bij mij in de les mag je altijd jezelf zijn en lekker losgaan op de muziek. 

Milou

dansdocent streetdance

Hi everybody! Na 10 mooie jaren als trotse eigenaresse van dansschool Off Limits uit Eindhoven, kon ik me vanaf 2016 volledig richten op het doceren voor andere, toffe scholen toen ik mijn eigen dansschool heb verkocht. Waar ik vanuit vroeger klassiek, modern geschoold ben door mijn opleiding aan de Fontys Dansacademie in Tilburg, is het nu enkel de stijl hiphop/streetdance die ik met veel plezier geef! In mijn lessen kom je voor plezier, muzikaliteit en techniek. Hard werken, samenwerking en passie vind ik belangrijk. Ik mag dit jaar al voor het tiende seizoen starten voor SJB in Nuland en dat betekent inmiddels dat naar Nuland gaan voor mij thuiskomen betekent! Mooie collega’s, een fantastisch, jaarlijks Meentoptreden en Nulandse gezelligheid. Kom je een keertje meedoen? Mijn levensmotto: ‘The sky is the limit’.

Merel

dansdocent streetdance

Hallo, mijn naam is Merel en ik ben 20 jaar oud. Dansen is vanaf kleins af aan al mijn passie en ik vind het super leuk om deze passie te kunnen delen met anderen. Zelf ben ik ook ooit begonnen bij SJB en ben later doorgestroomd naar Full Force, waar ik wekelijks met plezier dans. In mijn lessen staat het maken van plezier en het leren van nieuwe dingen centraal. Ik hoop jullie snel een keertje te zien in de les!!

Jesse en Jayden

Dansdocenten breakdance

Ieder jaar geven de dansers een knallend binnen- én buitenoptreden.

Tijdens deze geweldige shows laten alle groepen zien wat ze dit seizoen geleerd hebben. Het binnenoptreden vindt plaats in De Meent en het buitenoptreden wordt aan het eind van het seizoen gehouden in de zeskamptent. 

Benieuwd naar de data van dít jaar?

Inschrijven

Hou je van dansen in een gezellige groep met leeftijdsgenoten en wil je twee keer per jaar je nieuwste moves laten zien aan familie, vrienden en kennissen? Schrijf je dan snel in!

Instromen kan op twee momenten in het jaar; na de zomervakantie tot aan de herfstvakantie én na het optreden in De Meent in maart. Er kan dan twee weken ingestroomd worden.

Liever eerst een keer proefdansen?
Dat kan natuurlijk ook. 

Zaalhuur

Benieuwd naar de mogelijkheden van het huren van een zaal? Vul onderstaand formulier in.
Alleen voor kids van 15 jaar en jonger!