Zomerkamp

Zoals we jullie eerder helaas moesten vertellen, was er half juli jl. geen andere keuze dan het zomerkamp te annuleren. De maatregelen die rondom COVID ’19 werden aangescherpt waren zodanig dat we het met pijn in ons hart niet door konden laten gaan op 26-27-28 juli.

Alle betrokken partijen werden op de hoogte gebracht, met daarbij de vraag; houden jullie a.u.b. onze reservedatum vrij? 1-2-3 september werd gereserveerd, en nog steeds waren we afhankelijk van wat er door de gemeente zou worden besloten na de persconferentie op 13 augustus.

Gelukkig kwam daar het goede nieuws; het zomerkamp mocht, in aangepaste vorm, doorgaan! Helaas zonder overnachtingen, maar dat mocht zeker de pret niet drukken!

Wát hebben alle vrijwilligers zich enorm ingezet om er, met minder maar wel hele enthousiaste mensen, er een FANTASTISCH zomerkamp van te maken voor de kinderen van Nuland!

En wát zijn wij trots op iedereen die dit mede mogelijk hebben gemaakt! Voor iedereen die zich heeft ingezet; onze complimenten en heel veel dank. Zonder jullie was dit nooit gelukt.

Werkgroep Zomerkamp

Rick, Yvonne, Iris, Roy, Jeannette, Danique, Greet, Nicole

SJB Nuland

Houd onze website en social media in de gaten om de foto’s te bekijken. Ook zullen wij op de website en in de klepel de datum van het zomerkamp van 2022 binnenkort bekend maken. www.sjbnuland.nl

Zaalhuur

Benieuwd naar de mogelijkheden van het huren van een zaal? Vul onderstaand formulier in.
Alleen voor kids van 15 jaar en jonger!